Algemeen

Voorwaardelijke celstraf voor man die vrouwen in Stadspark geslachtsdeel liet zien

Nieuwe Pekela/Groningen- Een 28-jarige man die vorig jaar zijn geslachtsdeel liet zien aan meerdere jonge vrouwen in het Stadspark in Groningen, krijgt een voorwaardelijke celstraf van twee weken.

De schennispleger werd december vorig jaar gepakt.

- advertentie - 

Spijt
De man begon te masturberen als de vrouwen langs fietsten. Hij zegt dat hij nooit verkeerde bedoelingen had, maar heeft veel spijt van het voorval.

Locatieverbod
De officier eiste een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken, met een proeftijd van drie jaar. Ook vond ze dat de man zich moet laten behandelen.

Daarnaast eiste ze een locatieverbod voor het Stadspark. ‘Dat is niet alleen in het belang van de verdachte, ook de dames moeten beschermd worden.’

Muziekje
De 28-jarige man kon zich in de eis van de officier vinden, maar vond een locatieverbod niet nodig. Zeker met een muziekje op, zou hij de neiging om zijn broek te laten zakken wel kunnen onderdrukken.

De rechter nam de eisen van de officier over, maar legde het locatieverbod niet op. Ze ging ervan uit dat de man snapt dat hij dezelfde fout niet nog eens moet maken. Mocht hij dit wel doen, dan zou een locatieverbod hem daar niet van weerhouden.

Bron: RTV Noord

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close