Algemeen

Afsluiting Veendam-Nieuwe Pekela en oprit Tonckelweg tijdelijk dicht

Pekela/Veendam- Van vrijdag 22 maart 18:00 uur tot maandagochtend 25 maart 6.00 uur is de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid. Na de afsluiting blijft de zuidelijke op- en afrit bij de Tonckelweg (Ommelanden) dicht.

- advertentie - 

Indien u van die op- en afrit gebruik wilt maken, gelden ook na 25 maart omleidingsroutes. Doorgaand verkeer op de N366 kan na  maandagochtend 25 maart gewoon van de weg gebruik maken.

De afgelopen maanden is het wegvak tussen Veendam en Nieuwe Pekela gedeeltelijk verdubbeld en verbreed. Het werk aan de zuidbaan is afgerond, het werk aan de noordbaan wordt dit voorjaar afgerond. Ondertussen begint de aannemer met de volgende fase, namelijk de werkzaamheden aan de zuidelijke op- en afrit bij de Tonckelweg.

In de komende fases van de werkzaamheden, fases 3 en 4, worden de op- en afritten bij de Tonckelweg (Ommelanden) aangepakt.  De weekendafsluiting vindt plaats om een nieuwe verkeerssituatie in te richten, zodat de wegwerkers daarna met de op- en afritten aan de slag kunnen. Het werk aan de op- en afritten duurt naar verwachting 10 weken.

Omleidingen
Tijdens de weekendafsluiting moet al het verkeer op de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela een omleidingsroute rijden. Daarnaast geldt een omleidingsroute voor het verkeer dat de komende periode gebruik wil maken van de zuidelijke op- en afrit. Hieronder kunt u kaartjes van deze routes downloaden. De omleidingsroutes worden ook met gele borden langs de weg aangegeven.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close