Cultuur

Expositie Els van Gelderen-Boissevain in gemeentehuis Pekela

Oude Pekela- Van 18 maart 2019 tot en met 10 mei 2019 exposeert Els van Gelderen-Boissevain in het gemeentehuis van Pekela. In het gemeentehuis is een expositiewand waar (amateur) kunstenaars uit Pekela en omgeving de mogelijkheid hebben om hun werken te exposeren.

- advertentie - 

Bekend terrein
Els van Gelderen-Boissevain exposeert van 18 maart tot en met 10 mei zestien van haar schilderijen in het gemeentehuis van Pekela. Van Gelderen-Boissevain is geen onbekende in het gemeentehuis waar zij in 2014 al eens eerder exposeerde, toentertijd met andere werken. Haar stijl is het beste te omschrijven als realistisch, met hier en daar een knipoog richting het impressionisme. Niet geheel toevallig, want de impressionistische schilders vormen voor Van Gelderen-Boissevain een grote inspiratiebron. Naast schilderijen maakt zij ook portretten en beelden in klei.

Bezoekuren
De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Pekela. Meer informatie over de kunstwerken van Els van Gelderen-Boissevain is te vinden op www.elsvangelderen.nl. 

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close