Algemeen

ODBS Theo Thijssen ook de komende 5 jaar Dalton school

Boven Pekela- Donderdag 7 maart werd odbs Theo Thijssen in Boven Pekela bezocht door een Dalton visitatie commissie. De Theo Thijssen is een door de NDV (Nederlandse Dalton Vereniging) erkende Dalton school en heeft hiervoor een licentie. Een licentie wordt niet automatisch verlengd. De kwaliteit op school wordt beoordeeld door een commissie en vervolgens wordt er een verlenging van 2 jaar of van 5 jaar gegeven.

- advertentie - 

Deze commissie heeft het Dalton onderwijs op onze school onderzocht door middel van het afnemen van lesbezoeken, gesprekken met ouders, kinderen, leerlingenraad, leerkrachten en directie. Daarnaast zijn er diverse documenten bestudeerd en beoordeeld (schoolgids, Dalton handboek, visitatieverslag, schoolplan etc.). De commissie is tot de slotconclusie gekomen dat het Daltononderwijs op de Theo Thijssen goed voor elkaar is. We hebben als school complimenten ontvangen en waardevolle aanbevelingen in ontvangst mogen nemen.

Samenvattend is de commissie tot de conclusie gekomen dat de Theo Thijssen een verlenging heeft gekregen van het maximum van 5 jaar! Geweldig nieuws waar team, ouders en kinderen enorm trots op zijn! Vrijdag 8 maart hebben we dit uiteraard op school gevierd met alle kinderen, onder het genot van een traktatie voor alle kinderen.

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Neem gerust eens een kijkje op
www.basisschool-theothijssen.nl of maak geheel vrijblijvend een afspraak om onze school te bezichtigen.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close