Sport

Volleybalvereniging Volop ’69 organiseert eerste Jeugd taarten volleybaltoernooi

Oude Pekela- Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert Volop ’69 uit Oude Pekela een recreatief volleybaltoernooi voor jongeren uit Pekela en omstreken. Het toernooi is voor zowel volleyballers als niet-volleyballers in de leeftijd van 12 tot 19 jaar.

- advertentie - 

Recreatief toernooi
Tijdens het Stratenvolleybaltoernooi afgelopen december ontstond het idee om speciaal voor de jeugd een toernooi te organiseren. Het Jeugdtaartenvolleybaltoernooi moet net als het Stratenvolleybaltoernooi een recreatief toernooi worden waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. En de naam zegt het al, er zal voor ieder team een leuke en lekkere prijs klaar staan.

Categorieën
Om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen zijn er verschillende categorieën opgesteld. Teams kunnen deelnemen in twee verschillende leeftijdsgroepen, 12 tot 16 jaar en 17 tot 19 jaar en daarnaast kunnen de teams in de jongste categorie nog kiezen voor niveau hoog of laag.

In elk team moeten minimaal twee meiden meespelen en omdat het een recreatief toernooi is mogen er in elk team maximaal twee Nevobo spelers meespelen.

Aanmelden
Het toernooi vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019 in MFC de Binding te Oude Pekela vanaf 19.00 uur. Deelnemen kost €20,- per team en opgeven kan tot en met 14 mei via info@volop69.nl. Meer informatie over het toernooi vind je opwww.volop69.nl.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close