Sport

V.V Noordster JO11-2 wint met ruime cijfers bij WVV

Winschoten- Na de in de tweede helft weggeven thuiswedstrijd stond vanmorgen de uitwedstrijd tegen WVV JO11-4 op het programma. ‘s Ochtends zijn onze mannen niet echt op hun best, maar daar was op deze zonnige morgen niets van te zien. We begonnen heel sterk. Door supersnel overspelen en goed vrijlopen werden direct vele kansen gecreëerd. Diverse keren waren het de keeper en de lat die ons van de eerste goal weerhielden.

- advertentie - 

Halverwege de eerste helft liep Thijs goed vrij en werd strak van links aangespeeld en scoorde. Dit veroorzaakte een minder moment bij WVV waardoor Noordster nog beter ging voetballen. De bal ging van Seweryn in het midden naar Thijs. Die speelde schuin naar rechts Damian aan die daarop snaarstrak schuin naar links Maykel vond. Die nam aan en rondde beheerst af in de korte hoek.

2-0 voor bij rust. In de rust de mannen stevig ingeprent niet dezelfde fout te maken als in de thuiswedstrijd en gewoon zo door te gaan!

Direct na de rust kwam WVV goed uit de startblokken. We lieten ons teveel van de bal lopen. Na een paar minuten werd Bryan door Myrthe op rechts weggestuurd. Die gaf een prachtige pass tussen drie verdedigers door aan Maykel die vrij voor de keeper de 3-0 binnen schoot. Dat was het teken om door te drukken. Er werd lustig op los gecombineerd. Bryan schoot de 4-0 binnen. Even later was het Seweryn die de 5-0 maakte. En de genadeklap kwam wederom van Thijs: 6-0. Onze verdediging stond ijzersterk en achterin werd niets meer weg gegeven. In de laatste minuut vuurde Myrthe nog een kanonschot af, maar die stuitte op de keeper.

Al met al onze beste wedstrijd van het seizoen en ik kan met recht zeggen dat we trots zijn op deze mannen en dame!

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close