Sport

Familiedag V.V. Noordster op 22 Juni

Oude Pekela- Terug van weggeweest: de v.v. Noordster Familiedag. Deze dag is voor alle leden van v.v. Noordster, maar ook voor al hun vrienden en familieleden. Iedereen is deze dag dan ook van harte welkom om er met elkaar een gezellig feest van te maken!

- advertentie - 

13.00 uur – Zeskamp voor alle jeugd t/m JO13: Er zullen weer te gekke spelletjes worden opgebouwd waar iedereen aan mee kan doen! Je meldt je individueel aan bij je trainer/leider. Ook kun je de namen van eventuele broertjes of zusjes doorgeven bij je trainer/leider.

15.00 uur – Zeskamp voor iedereen: van de JO15-jeugd t/m de volwassenen. Bij deze categorie moet je je aanmelden per team. Let op: elk team moet uit minimaal zes personen bestaan waarvan minimaal twee dames. Aanmelden kan achter de bar of door je teamnaam te mailen naar vvnoordster@outlook.com!

17.30 uur – BBQ! Nadat we de hele middag actief bezig zijn geweest, is het tijd om gezellig met elkaar te gaan barbecueën. In tegenstelling tot alle andere onderdelen vragen we hiervoor een financiële bijdrage. Zo kost een BBQ-pakket voor volwassenen €10,00 en voor kinderen €5,00. Aanmelden voor de barbecue kan op dinsdag- of woensdagavond achter de bar. Bij aanmelding dient direct het geld te worden betaald!

19.00 uur – Noordster zingt Hazes! Een gezellige avond staat er na de zeskamp en de barbecue op ons te wachten. Samen met de DJ zal er een Hollands feestje worden gebouwd, waarbij André Hazes centraal zal komen te staan, want “Noordster zingt Hazes”. Zo kunnen leden van Noordster hun zangkunsten laten horen aan de hand van hits van Hazes. Aanmelden voor “Noordster zingt Hazes” kan via vvnoordster@outlook.com, maar kan ook op de avond zelf. De seniorenteams worden deze avond sowieso verwacht op te treden, maar dat spreekt wellicht voor zich.

Mochten er nog vragen zijn over de familiedag dan kun je altijd mailen naar vvnoordster@outlook.com. Zo niet, dan we zien we je aanmelding graag tegemoet en zien we je 22 juni!

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close