Sport

7X7 voetbal en walking voetbal bij V.V. Noordster

Oude Pekela- Heb je voetbal altijd al een leuke sport gevonden en lijkt het je leuk om zo nu en dan een potje te voetballen, maar je wilt geen wekelijkse verplichtingen? Dan is het 7×7-voetbal wellicht wat voor jou!

- advertentie - 

Hierbij speel je namelijk 4/5 vrijdagavonden per half jaar een aantal korte wedstrijdjes (2 à 3 per keer). Je speelt bovendien met leeftijdsgenoten en het is een combinatie van sportief bezig zijn en gezelligheid.

Er zijn drie categorieën: 35+, 45+ en walking voetbal. Bij de categorieën 35+ en 45+ wordt er 7-tegen-7 gespeeld op een half veld. Het walking voetbal heeft een hele andere vorm. Dit is namelijk een vorm van voetbal waarbij niet gerend wordt, er geen slidings mogen worden gemaakt, er op een kwart veld gespeeld wordt en er dus in rustig tempo wordt gevoetbald. Op deze manier kan een ieder zijn leven lang van voetbal blijven genieten.

Noordster hoopt door het introduceren van deze categorieën nog meer mensen te kunnen bedienen, zodat er voor een ieder de mogelijkheid komt om toch een balletje te trappen. Wil je dus geen wekelijkse verplichting en lijkt je één van deze nieuwe vormen van voetbal erg leuk? Meld je dan aan bij Raymon Drenth, Eric Zuur of stuur een mailtje naar vvnoordster@outlook.com!

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close