Algemeen

Vanaf medio mei ook Peuteropvang in Kindcentrum Feiko Clock

Oude Pekela- Op donderdag 21 maart tussen 9.00 uur en 20.00 uur zijn ouders van harte welkom en neem gerust uw kind(eren) mee. Ook kunt u natuurlijk telefonisch contact opnemen en voor een andere dag een afspraak maken. Tevens bieden wij op alle dagen de mogelijkheid tot aanmelding.

- advertentie - 

Door de samenwerking tussen de Stichting Kinderopvang KiWi en Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen kunnen wij nu in Kindcentrum Feiko Clock een aanbod creëren voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Peuteropvang de Visser
Plezier, veiligheid en vertrouwen staan voorop in de groep als voorwaarde voor de ontwikkeling van uw kind.

Uw kind wordt voorbereid op de basisschool, kringwerk, thematisch werken, in hoeken leren spelen en  het bevorderen van de zelfstandigheid.

De ontwikkeling van uw kind wordt gestimuleerd, gevolgd en geborgd door een goed samenwerking binnen het kindcentrum.

De Feiko Clockschool
Ook hier wordt plezier, veiligheid en vertrouwen gezien als basis voor ontwikkelen en leren. Het spelenderwijs leren in de groepen 1 en 2 sluit naadloos aan bij de werkwijze van de peutergoep. Het onderwijs op de Feiko Clockschool staat hoog aangeschreven op scholen testen.

Buitenschoolse Opvang de Leeuwen
De Buitenschoolse Opvang is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Na schooltijd vinden de kinderen hier gezelligheid en opvang in een huiselijke sfeer.

Enthousiaste pedagogische medewerkster, met een kindgerichte opleiding, begeleiden uw kind. Centraal hierbij staat de keuze van het kind, want het is tenslotte hun vrije tijd. Het kind mag, in overleg met de pedagogisch medewerkster, bepalen welke invulling hieraan wordt gegeven.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close