Gemeente

Inspirerende ondernemersavond Pekela

Pekela-De gemeente Pekela  organiseert op donderdag 11 april 2019 de jaarlijkse Ondernemersbijeenkomst. Ondernemers uit de gemeente zijn vanaf 18.00 uur welkom bij Van der Velde Zand & Grint in Nieuwe Pekela, waar een heerlijke maaltijd klaar staat. Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden met als centraal thema de energietransitie.

- advertentie - 

Informatie energietransitie
Wat betekent het klimaatakkoord van Parijs en de daaruit voortvloeiende energietransitie precies voor ondernemers? Over dat onderwerp spreekt Rick Sieling van De Kompanjie deze avond, zodat u, als Pekelder ondernemer, goed geïnformeerd huiswaarts keert.

‘Door het Pekelderland’
Daarnaast neemt Herman Sandman, columnist en journalist bij het Dagblad van het Noorden, u op humoristische wijze mee door het Pekelderland. Sandman publiceerde diverse bundels en schreef onder meer een biografie over publiekslieveling en oud-FC Groningenspeler Milko Djurovski. Uiteraard is ook wethouder Economische Zaken Hennie Hemmes aanwezig tijdens de jaarlijkse Ondernemersbijeenkomst. Hij zal u meenemen in de ontwikkelingen op economisch gebied in Pekela.

Aanmelden
Als ondernemer in de gemeente Pekela kunt u zich vóór woensdag 10 april aanmelden voor deze Ondernemersbijeenkomst bij bedrijvencontactfunctionaris Ina Hateboer via mail: Ina.Hateboer@dekompanjie.nl. Van der Velde Zand & Grint is gevestigd aan de Pekelwerk 42 in Nieuwe Pekela.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close