Gemeente

Fietsclinic ‘Veilig op pad’ voor 65-plussers

Pekela – Op woensdagmiddag 22 mei organiseert Verkeerswijzer Groningen samen met de sportconsulent Senioren van de gemeente Pekela een fietsclinic voor 65-plussers. De fiets is onmisbaar voor de meeste Nederlanders. Helaas gebeuren er veel ongelukken met de fiets. Verkeerswijzer Groningen heeft als doel om hier wat aan te doen. Tijdens de clinic leren de deelnemers wat te doen om fit en veilig te blijven fietsen.

- advertentie - 

Programma
Het programma begint om 13.30 uur met een presentatie over veilig fietsen. Praktische oefeningen worden afgewisseld met informatie. Na de pauze wordt de fietsvaardigheid getraind op het vaardigheidscircuit. Daar kan geoefend worden met een elektrische fiets, driewieler of een gewone fiets. Voor dit onderdeel heeft u uw eigen fiets nodig. Kom dus zeker op de fiets naar de clinic. Om 15.45 uur wordt de middag afgesloten.

Datum en locatie
De fietsclinic vindt plaats op 22 mei van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Locatie:  Sporthal de Spil aan de Beukenlaan 1 in Nieuwe Pekela. Kosten: € 2,00 (kan bij aanvang contant voldaan worden).

Aanmelden:
Wilt u graag deelnemen aan deze clinic? Geeft u zich dan vóór 17 mei op bij Petra van den Bosch, sportconsulent Senioren gemeente Pekela. Dat per mail: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of op telefoonnummer 06–11394301.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close