Cultuur

voor het theaterstuk ‘Onderweg naar de Toekomst’ in augustus en september 2019 in de fabriek SiepCo in Oude Pekela

Pekela – Gezocht: jonge mensen voor het theaterstuk ‘Onderweg naar de Toekomst’ in augustus en september 2019 in de fabriek SiepCo in Oude Pekela. Voor deze spannende voorstellingen over het Oost-Groningse volk, zijn geschiedenis en zijn toekomst zoeken wij spelers die onderdeel willen zijn van de voorstelling.

- advertentie - 

Deze voorstelling wordt gemaakt door de jonge talentvolle regisseur Sander Roux. De voorstelling is onderdeel van het totale project ‘Onderweg naar de Toekomst’. Het totale project staat onder leiding van de gerenommeerde regisseur Ruut Weissman, bekend van o.a. de Hazes-musical ‘Hij gelooft in mij’, en als regisseur van Paul de Leeuw en Peter Pannekoek.

De voorstellingen vinden plaats van 13 augustus tot en met 15 september, de repetities zijn tussen 29 juli en 13 augustus.

We verwachten niet dat je al een volleerd acteur bent. Wat van je wordt verwacht is dat je gaat rondrijden op scooters, bakken versjouwt en verplaatst, brandjes sticht etc. Alles wat ervoor nodig is om mooie beelden te creëren.

Je bent van harte welkom om een dag lang mee te doen aan een workshop op dinsdag 25 juni in de fabriek SiepCo. Dan zul je kennis maken met de regisseur en kun je een indruk krijgen van alles wat er gaat gebeuren!

Deelname aan de workshop is helemaal gratis.  Dus wil je meedoen op dinsdag 25 juni of wil je meer informatie? Mail dan naar productie@theateroverdenoord.nl of vul het contactformulier in op de website www.theaterdetoekomst.nl. Bellen met de producent, regisseur of de voorstellingsleider mag ook:
06-34591114 (Tineke Abelen, producent)
06-20717043 (Sander Roux, regisseur)
06-18903220 (Anne van der Baan, voorstellingsleider)

 

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close