Cultuur

Drie zomerworkshops schilderen in Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela- Op zaterdag 22 juni vindt de eerste zomerworkshop Schilderen plaats in Nieuwe Pekela. In een ontspannen sfeer gaan deelnemers creatief aan de slag in mijn atelier. De workshop staat open voor iedereen die deze zomer graag op een vrije zaterdag met anderen creatief bezig wil zijn.

- advertentie - 

Het onderwerp van deze workshop is: Verlangen!

We kennen allemaal wel het gevoel van verlangen naar iets. De één verlangt naar een heerlijke vakantie deze zomerperiode. De ander is op zoek naar meer rust. Weer een ander verlangt naar meer vrije tijd, naar een lekkere lunch of een hutje op de hei. Iedereen verlangt wel naar iets. Naar iets alledaags in het hier en nu, of naar iets in de nabije of verre toekomst.

In deze zomerworkshop krijg je de mogelijkheid jouw verlangen te verbeelden op schildersdoek. En misschien wordt dat dan wel een eerste stap naar realisatie in de werkelijkheid. Wie weet!

Tijdens de workshop gaan we ook werken met teksten die passen bij jouw onderwerp. De teksten kunnen op allerlei manieren vorm krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van een (bestaand) gedicht, een zin, citaat of een korte tekst. Er zal genoeg inspirerend materiaal aanwezig zijn om uit te zoeken. Natuurlijk kun je ook je eigen tekst maken.

Gedurende de workshop begeleid ik jullie individueel bij het maken van een schilderij waarin jouw verlangen verbeeld wordt. Halverwege de workshop wordt er een lekkere lunch geserveerd.

Op het eind ga je naar huis met een schilderij waarop je op verschillende manieren jouw verlangen vorm hebt gegeven.

De workshop speelt zich af in mijn atelier aan huis. In een gezellige ruimte kan er geschilderd worden onder mijn begeleiding. Met mooi weer is onze sfeervolle tuin natuurlijk ook beschikbaar. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden.

De eerste zomerworkshop is op zaterdag 22 juni 2019, van 11:00 uur tot 16:00 uur (inclusief lunch en materialen).

De tweede en derde zomerworkshop is op zaterdag 27 juli en 24 augustus.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een zomerworkshop schilderen en/of wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar: info@annekeduit.nl of neem een kijkje op de website: www.annekeduit.nl

 

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close