Cultuur

Centrum voor Bezieling viert 1-jarig bestaan met open dag

Nieuwe Pekela- Op woensdag 1 mei is het alweer een jaar geleden dat André en Sandra Wierenga de deuren openden van hun Centrum voor Bezieling in Nieuwe Pekela. Het centrum is gevestigd in De Wartburg, voormalig verenigingsgebouw naast de Lutherse kerk op de grens van Oude en Nieuwe Pekela.

- advertentie - 

Inmiddels weten al veel mensen in de omgeving het centrum te vinden. Op 1 mei vieren André en Sandra hun 1-jarig bestaan met een open dag. U bent van harte welkom om die dag binnen te lopen en te kijken hoe zij het pand hebben opgeknapt en ingericht. Uiteraard vertellen ze u ook graag wat zij allemaal doen in hun centrum. Hun aanbod is zowel individueel als groepsgericht en het echtpaar verhuurt zaalruimte. In het pand kunt u tevens de schilderijen van Wierenga bekijken, die ook kunstschilder is.

Tussen 10.00 en 17.00 uur zijn er verschillende activiteiten waar u gratis aan kunt deelnemen. Voor meer informatie kijkt u op: www.centrumvoorbezieling.nl

Programma: 10.00-13.00 uur healingochtend, 13.00-14.00 uur lunch, 14.30-15.30 uur lezing “wat is bezieling”, 16.00-17.00 uur workshop biodanza “dans met bezieling’.

Locatie: Centrum voor Bezieling, Abraham Westersstraat A2, Nieuwe Pekela.

 

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close